Klingenberg Fjordutsikt Matta1379 22. mai 2023
Nye leiligheter snart tilsalgs sentralt på Årdalstangen

Vi utfører alt det praktiske og vi vil jobbe for at Klingenberg, din leilighet og Årdalstangen får flest mulig besøkende og mange gjester til oss.

Servicekontrakter i forbindelse med brann, heis, sprinkleranlegg oa. vannforbruk, brøyting, plenklipping med meir. TV-kanaler, felles wifi anlegg. Strømforbruket på hver enkelt leilighet vil bli målt individuelt og fakturert i tillegg. Driftsselskapet som skal drive Klingenberg Fjordutsikt er Årdal Hotelldrift AS. Årdal Hotelldrift vil drifte, trimrom, konferanse arealer, lobby og lounge områder, samt Strondi Cafe og hotellets restaurant.

Vi har veldig mye erfaring og et godt renomme, vi har markedskraft, tilgjengelige markedsmidler og med tilgang til Klingeberg sine fasiliteter og gode beliggenhet blir dette meget bra. Direkte online pakkebooking i samarbeid med flere operatører, synlighet på messer, i kataloger, i kampanjer og alt annet markedsarbeid.

Klingebergkonsernet har en omfattende markeds-, salgs- og bookingavdeling. Vi er intens tilstede i det lokale-, nasjonale- og internasjonale markedet.

Informasjon

Egne nettsider og nettbaserte booking løsninger på Vettisriket.no. Leilighet på Klingeberg 2 er en investering som gir deg mulighet for gode leieinntekter.

Vi har også vaktmesterfunksjon, internkontroll, sikkerhet ref. brann, innbrudd.

Høydepunkter i Vettisriket

Norrøna på turbesøk på Vetti Gard

I samanheng med Norrønas 90-års jubileum hadde me gleda av å ynskje teamet deira og 8 lojalitetsmedlemar velkomen på Vetti Gard.

Dramatisk natur på nært hald

Ein tur inn Utladalen, med utgangspunkt i Hjelle, gjev deg noko av det mest dramatiske norsk natur har å by på i løpet av kort tid.

4 opplevingar som er verdt ein omveg

Vettisriket gir deg fire opplevingar i Indre Sogn som verkeleg er verdt ein omveg. Desse opplevingane byr på større X-faktor.