Kva skjer i Utladalen 21.-22. juli?

Denne helga kjem Lars Monsen vandrande ned Utladalen med eit følgje av folk i tillegg til at Minutt for Minutt-satsinga til NRK er med. NRK sender to sendingar med Sommeråpent frå Svalheim Gard på kveldstid laurdag 21. juli og søndag 22. juli. Her er det fritt fram å bli med. Nedanfor finn du nødvendig informasjon.

 FOTO: NRK SUPER

FOTO: NRK SUPER

NRK Sommeråpent på Svalheim Gard 21. juli og 22. juli

Svalheim Gard inviterer alle som vil til å ta del i NRK Sommeråpent som sender både laurdag og søndag. Oppmøte ca kl 20 begge kveldar på Svalheim Gard for dei som ønskjer å vera ein del av sendingane. Fantorangen er å treffa på dagtid frå ca kl 1430 begge dagar. Parkering på fotballbana bak Svalheim Gard.                                                                                         

 FOTO: Veri Media

FOTO: Veri Media

Folkefest ved Vetti Gard med Barnas turlag, Årdal turlag og vetti Gard

Mellom kl 12 og kl 16 søndag 22. juli kjem Lars Monsen og følgjet hans vandrande ned Utladalen til Vetti Gard. Bli med og ta i mot han. Barnas Turlag arrangerer quiz for borna langs Folkevegen, Vetti Gard serverer rømmegraut og spekemat og du er velkomen til å bli med Karl Seglem og Ellen Løvhaug Harrison oppover mot Vettismorki for å gje Monsen og co ei musikalsk oppleving av dei sjeldne.

 FOTO: Infobilder.com

FOTO: Infobilder.com

Praktisk informasjon og bussruter 22. juli     

Det vert tilrettelagt for parkering på fotballbana bak Svalheim Gard for dei som ønskjer å ta del i Sommeråpent sine sendingar på kveldstid laurdag og søndag. Det vert elles organisert ei rekke ekstrabussar inn og ut av Utladalen søndag 22. juli - både for dei som vil inn i dalen for å ta i mot Lars Monsen, og for dei som vil ut av dalen når Sommeråpent er ferdig med sendinga si søndag.

#Vettisriket på Instagram

Del dine opplevingar på #vettisriket